Nejnovější recenze ze sekce Markýzy
- Sestavení díky německému návodu, což jsou obrázky, ale není to za jeden den.
Markýza přišla v rozebranem stavu jenže na netu u prodejce ani slovo o tom, že by si to člověk měl sestavit sám a ještě jedno rameno ohnute, tak že nelze udělat 100% korekci.
dobrá cena a dostačující provedení
Markýzu máme na balkóně v paneláku. Zatím je namontovaná bez přivrtání a slouží dobře. Stín dělá opravdu výborně.
- Jednoduchá montáž
- Jednoduchá obsluha
- relativně nízká cena
- snadná montáž
- při svinování markýzy je problém navinout plátno tak, aby na něm nebyly faldy
- pokud je koncový hák u stěny, není snadné v rozvinutém stavu zavěsit konec do správného místa.
- nemůže sloužit jako ochrana před větrem - podle návodu ji musí uživatel při větru svinout, aby nedošlo k poškození
- nevhodně zvolený výrobek
- Jednoduchá montáž, příjemný vzhled.
- Zatím o žádné nevím.
Výborná kvalita, objednávám ještě další, perfektní na ochranu před sluncem, velmi dobře zpracované
- Prostě bezva.
Kvalitní markýza, splňuje naše očekávání,stíní skvěle,naklápěcí funkce je výborná.Výtku máme ke krátké ovládací tyči.Markýzu máme výše a na tyč dosáhneme jen ze židle.Tyč by měla mít tři metry.Montáž na zeď bez problémů.Celkově hodnotíme výborně.
- Velice špatně, těžce se zavírá roleta do kovového stojanu, výřez zaskakuje do otvoru a je potřeba velká síla na otevření…špatná manipulace….navíc se musí člověk trefit do spodního hřebu a zároveň do horního otvoru
Kvalitní, snadná montáž, výborně a rychlé řešení jak si zajistit soukromí.
- kvalitní výrobek
cena, kvalita - doporučuji
- Snadná montáž
- spokojenost
Koupila jsem markýzu ,která mi vyhovuje a i cenově byla výhodná
- Supr to to funguje, už dávno jsem si to měl pořídit. Mohu jen doporučit
- Jednoduchá montáž a kvalita dobrá.
- Ještě nevím.
Zatím jsme spokojeni , výrobek máme ovšem krátce .
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »