Nejnovější recenze ze sekce Markýzy
- zatím jsme nevyzkoušeli, nemůžu tedy hodnotit
- produkt vypadá v pořádku i kvalitně
Vše Ok
Vypadá dobře a pevně
dobré cena a kvalita zpracování
Zástěna je pogumovaná textilie ,což je super ,alespoň to chvilku vydrží i přes zimu a hned tak nepopraská ,jako obyč.igelit.V dodávce je i propínací motaná šňůra na provlečení do už připravených onýtovaných otvorů.
- rozměry přesně na balkon
- Pěkná vzhledem a slušná cena
Když je vysunuta jen jedna strana markýzy (nepůsobí protitah druhé), tak je slabší tuhost pouzdra a celá stojina se trochu nakloní a zástěna se lehce zvlní. Vada pouze vzhledová, na funkci nemá vliv.
Úžasné praktické ...
- Kvalitní výrobek
Ještě jsme produkt nevyzkoušeli. , jen doufám, že to byla dobrá koupě.
- Je
- Jednoduché a funkční
Ok
za ty peníze je to ok
- Praktická zástěna před větrem
- Snadná manipulace
- Dobře vypadá
- Vhodná výška pro naši pergolu
- Líbí se mi, že obchod nabízí více výšek
Splňuje naše očekávání, jen textilie by mohla být o něco pevnější, lépe by držela.
Je plně funkční a účelný
- Jsem spokojen
- V jednoduchosti je krása
- Stíní dobře
Je to přesně to, co jsme potřebovali v těchto slunečných a horkých dnech.
The product was use and incomplete and was sold as new.
- Vypadá dobře, pevně.
- Bohužel nevím, zda je to výrobní chyba nebo to tak má být, ale v jednom rohu plachty chybí proděravění pro provléknutí lana. Naopak v jiném místě v lemu je díra skrz proděravěná omylem (bez kroužku)- snad se to tam nebude trhat...
- pro některé komentující, markýza se opravdu nemusí vrtat, pro některé kteří by chtěli mít jistotu, ta možnost je, ale jinak je markýza bez vrtání. Montáž je snadná . Vypadá moc dobře.
- Mohu doporučit těm co nemůžou vyrtat.
Nevýhoda jen, že je krátká 150cm je málo, bylo by lepší kdyby byla delší. Díky tomu nám pořád lehce svítí na balkon, ale do bytu zastíní.
Livarno Home Upínací markýza, 200 x 150 cm, antracitová
Přidáno: 29. července 2022
(naposledy upraveno 29. července 2022)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
S produktem jsem velmi spokojen. Plně funkční, jednoduchá montáž, dobrá cena.